Vacature Afwashulp

Vacature Afwashulp

Wij zoeken op korte termijn een afwashulp.

Je ruimt de tafels bij TafeltjeVier af en sorteert de afwas. Je spoelt alles eerst af om het daarna in onze professionele vaatwasser te schuiven. Als het nodig is, droog je de afwas af en poetst (poleren) het bestek. Je ruimt de afwas op, op de juiste plek.

Bij TafeltjeVier kun je heerlijk eten en drinken en elkaar ontmoeten. Bij ons draait alles om de deelnemers; zij moeten kunnen doen waar ze gelukkig van worden en zich individueel verder kunnen ontwikkelen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een heerlijk kopje koffie, een lekkere lunch of een zelfgemaakte taart. Bij ons krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt alle ruimte om in een veilige en verantwoorde werkplek binnen de horeca aan de slag te gaan. Onze deelnemers werken met veel plezier in de bakkerij, keuken, supermarkthoek of in de bediening van ons Grand Café op locatie ’t Bouwhuis.

Binnen TafeltjeVier werken we met de leer-werklijn Horeca en bakkerij. Dit houdt in dat de deelnemers volgens de methodiek Supported Employment getraind worden in het onderhouden en waar mogelijk en gewenst vergroten van hun vaardigheden. Kwaliteit en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel; begeleiders zijn geschoold in onder andere hygiënewetgeving.

Wij vragen:

Je hebt een dagbestedingsindicatie en/of afstand tot de arbeidsmarkt (WIA/Wajong) en hebt geen moeite met werken in een prikkelrijke omgeving. Je ziet er netjes en verzorgd uit en kunt (enigszins) zelfstandig werken. Je taalgebruik is netjes en je kunt samenwerken. Er is geen werkdruk, maar er wordt wel van je verwacht dat je mee kunt werken in het gestelde tempo.

Wij bieden:

Je werkt in een enthousiast en veelzijdig team. De vraag van jou staat zoveel mogelijk centraal. Samen gaan we dan kijken waar jij je in wilt en kunt ontwikkelen.

Uren zijn in overleg; we zijn maandag t/m woensdag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Op donderdag en vrijdag van 9.00 tot 20.30 uur.

Voor vragen over deze vacature:

Bel ons: 088 – 430 6200

Of mail: Vanessa.Bennink@detwentsezorgcentra.nl

Gepubliceerd op 20 februari 2020