Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat deelnemers doen waar ze blij van worden. Dat lukt alleen door goed naar ze te luisteren en door ze in hun kracht te zetten. Het team van professionele begeleiders is fulltime aanwezig voor ondersteuning en instructie. Maar alleen wanneer nodig. Daardoor kunnen al onze deelnemers zich verder ontwikkelen, op hun eigen wijze en in hun eigen tempo.

Grand Café

In het Grand Café kunnen medewerkers, collega’s, buurtbewoners en andere bezoekers genieten van het brede assortiment aan taart, broodjes, koeken en snacks. Voor onze deelnemers betekent dit dat ze om moeten kunnen gaan met wisselende drukte door het bezoek van klanten aan het Grand Café. De klant verwacht ook dat hij of zij vlot en vriendelijk geholpen wordt.

Koken en bakken

In onze professionele bakkerij vervaardigen we overheerlijke taarten, koeken, broodjes en andere specialiteiten. In de keuken worden lunches bereid voor medewerkers en bezoekers. Uiteraard staan kwaliteit en hygiëne bij ons hoog in het vaandel.

Gastheerschap

Onze gasten worden vriendelijk ontvangen door onze deelnemers die daar speciaal voor zijn getraind en geschoold. Zij beginnen hun carrière in de keuken of bakkerij. In hun eigen tempo kunnen ze zich verder ontwikkelen tot gastheer of gastvrouw. Hij of zij ontvangt de gasten, neemt bestellingen op, zet koffie en serveert uit. Ook houdt hij of zij het restaurant schoon en netjes.